Contact direct: 0766.48.77.58, 0726.11.00.25

Usi de garaj TIP RULOU

Caracteristicile usilor de garaj tip rulou

Usi de garaj tip rulou din aluminiu

Usi de garaj tip rulou din aluminiuElegante si utile, RULOURILE EXTERIOARE din Aluminiu au lamelele umplute cu spuma poliuretanica, fapt care duce la o buna izolare termica si fonica.

Pot fi de doua feluri: aplicate pe fereastra sau incastrate odata cu tamplaria. Ele pot fi dotate cu yala sau cu sistem de autoblocare, sporindu-se astfel protectia antiefractie. La cerere, ruloul exterior poate avea actionare manuala sau un motor cu telecomanda, poate fi simplu sau cu plasa antiinsecte încorporata. Motorizarea se executa pentru rulou, plasa fiind actionata manual.

Disponibile în mai multe culori, rulourile exterioare din Aluminiu pot fi cu carcasa patrata sau rotunda.

În cazul rulourilor cu carcasa rotunda, pe ghidaje este aplicat un profil rotunjit cu rol estetic. Având un înalt grad de finisare, rulourile au constituit dintotdeauna combinatia perfecta între util si estetic.

Culori standard:

Indiferent de culoarea lamelelor care alcatuiesc partea mobila, partea fixa alcatuita din carcasa ruloului, ghidajele laterale, ultima lamela din partea de jos profilul "L" si cornierul finalizare pot fi numai pe culori standard.

Latimea unei lamele este de 37mm si 8,5mm grosime, din aluminiu umplute cu spuma poliuretanica.

Ghidajele si caseta in care se ruleaza snurul sau banda poate fi numai de culoare alba sau maro, dar pentru culoarea stejar auriu avem si ghidaje si caseta la culoare si pot avea forma semirotunda sau patrata din aluminiu

Pot fin accesorizate cu plasa de insecte, motor electric cu telecomanda si senzori pentru soare, ploaie si vant .